Fotogalerij

De mini-ondernemers in de schijnwerpers

De projecten van 37 mini-ondernemers tussen 15 en 18 jaar uit alle hoeken van Europa werden in de verf gezet tijdens de JA Europe Company of the Year Competition. De jaarlijkse wedstrijd van de beste Europese mini-ondernemingen vond plaats in Brussel op 11 en 12 juli 2017.

Zijne Majesteit de Koning en minister Willy Borsus hebben de site bezocht om deze jonge ondernemers te ontmoeten en persoonlijk te feliciteren met hun succes. Innovatie, creativiteit en het nemen van risico’s bevorderen vanaf een zo jong mogelijke leeftijd, moet immers deel uitmaken van de acties ter ondersteuning van het ondernemerschap op lange termijn.

Dit evenement dat samen georganiseerd wordt door de organisaties LJE (Les Jeunes Entreprises) en VLAJO (Vlaamse Jonge Ondernemingen) , heeft tot doel de ondernemingsgeest bij jongeren te stimuleren. Elk jaar worden meer dan 25.000 mini-ondernemingen opgericht in Europa door meer dan 317.000 mini-ondernemers. De 37 teams, afkomstig uit 36 landen, die deelnemen aan deze 28ste editie van de Europese finale, zijn allemaal de winnaars van hun nationale wedstrijd.